PROSLAVLJENI AS REALA POSLE 16 GODINA SAZNAO DA DECA NISU NJEGOVA! Uradio DNK test i doživeo šok! Žena ga varala sa BIVŠIM MUŽEM!
Foto: MARIE HIPPENMEYER / AFP / Profimedia

srušio mu se svet

PROSLAVLJENI AS REALA POSLE 16 GODINA SAZNAO DA DECA NISU NJEGOVA! Uradio DNK test i doživeo šok! Žena ga varala sa BIVŠIM MUŽEM!

Fudbal -

Bivši fudbaler Real Madrida i Čelsija, Kamerunac Žeremi (45) podneo je zahtev za razvod braka od svoje dugogodišnje supruke Lauri Lotso, pošto je saznao da nije biološki otac njihove dece.

Par je dobio blizance 2008. godine, a četiri godine nakon toga uplovili su u bračne vode. Šesnest godina kasnije otkrio je da deca nisu njegova.

Žeremi je uradio DNK test i shvatio je da ga je supruga lagala, pa je odmah posle toga podneo zahtev za razvod. Otkriveno je da je Laura imala aferu sa bivšim suprugom i da je upravo on biološki otac blizanaca (dečak i devojčica) koje su dobili 2008. godine. Prema rečima njegovog advokata, DNK test je sasvim dovoljan razlog da se par razvede, a za sada nije poznato da li će Žeremi dodatno tužiti suprugu jer ga je lagala 16 godina.

"Deca nisu rođena iz branka Žeremija i Lauri. Otkriće da su deca iz odnosa sa njenim bivšim partnerom, poremetila su njihove odnose. To ga je slomilo i šokiralo", piše britanski tabloid "The Sun".

Žeremi je sa Real Madridom osvojio dve titule u Ligi šampiona, kasnije je nastupao za Midlsbro, Čelsi, Njukasl, Ankaračuu i AEL.

Za reprezentaciju Kameruna odigrao je 118 utakmica i postigao 13 golova.

Kurir sprot/J.M./Mondo

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track