NE BIH MOGLA DA BUDEM SA ČOVEKOM KOJI NE ZARAĐUJE 10.000 EVRA MESEČNO: Skandalozna izjava žene reprezentativca! Puče bruka
Foto: Printscreen / Instagram / mademoiselle.anna

lepotica

NE BIH MOGLA DA BUDEM SA ČOVEKOM KOJI NE ZARAĐUJE 10.000 EVRA MESEČNO: Skandalozna izjava žene reprezentativca! Puče bruka

Fudbal -

Fudbalska selekcija Ukrajine izborila je plasman na Evropsko prvenstvo, a zbog ovog uspeha posebno je bila radosna supruga jednog od reprezentativaca.

Aleksandar Zubkov
foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Radi se o Ani Zubkovoj, lepšoj polovini Aleksandra Zubkova, krilnog fudbalera Šahtjora iz Donjecka. Ona je baš juče, na dan kada je Ukrajina pobedila Island i izborila prolaz na EP kroz baraž, proslavila svoj rođendan.

Ana Zubkova
foto: Printskrin/Instagram

Nažalost, njen suprug Aleksandar Zubkov (27) nije dobio priliku da igra protiv Islanda. Selektor Sergej Rebrov ostavio ga je na klupi. Krilni fudbaler Šahtjora ima odličnu sezonu, odigrao je 19 utakmica u prvenstvu Ukrajine, dao četiri gola i upisao pet asistencija.

Ana Zubkova svojim neodmerenim izjavama, ali i pojavom privlači pažnju ukrajinskih medija. Njih dvoje su u vezu ušli 2017, a u braku su od oktobra 2019. godine. U januaru 2021. dobili su ćerkicu.

Ana Zubkova radila je kao model, dok nije upoznala fudbalera Šahtjora. Slikala se za ukrajinsko izdanje "Plejboja" i tako stupila na veliku scenu.

Redovno na društvenim mrežama objavljuje vruće fotografije i tako izaziva reakciju javnosti u Ukrajini. Hejteri je kritikuju, a obožavaoci pišu da samo nastavi tako. Na Instagramu je prati više od 23.000 ljudi.

Pre dve godine Ana Zubkova (30) zapalila je društvene mreže sledećom izjavom:

- Ne bih mogla da budem sa čovekom koji ne zarađuje veliki novac. Ili zarađuje premalo. I šta? Pitate se koja plata za mog čoveka bi bila normalna? Recimo 10 hiljada evra.

Aleksandra Zubkova posle toga dala je nekoliko intervjua, a u jednom je priznala da mesečno na sebe troši 3.000 evra.

- Ne kupujem ništa skupo za sebe, sve to mi daje moj muž.

Objasnila je i da želi sama da zarađuje.

- Mislila sam da je dovoljno da budem sa čovekom koji mi pruža finansijsku sigurnost. Da je to dovoljno. Ali, poslednjih godinu dana razmišljam, da mi nije dovoljno da budem samo majka. Želim da zaradim novac i budem ispunjena u ovom životu. Zaista želim da kreiram odeću, ali za tako nešto bih morala da živim u Kijevu - otkrila je Zubkova.

Bujna Ukrajinka Ana Zubkova završila je Farmakološki fakultetu Harkovu. Pre nego što je postala žena fudbalera i poznata u javnosti, radila je u jednom farmakološkom institutu.

Aleksandar Zubkov, muž lepe Ane, rodom je i Makejevke, gradića u Donjeckoj oblasti, koji je pod upravom Rusa. Karijeru je počeo u Šahtjoru, a igrao je za Marijupolj i mađarski Ferencvaroš. U avgustu 2022. vratio se u Šahtjor sa kojim je upisao ugovor do juna 2027. godine.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track