"IMAM ĆERKU, DA SE TO DESILO NJOJ, JA SADA NE BIH DAVAO INTERVJU" Čuveni brazilski fudbaler ŽESTOKO UDARIO po Alvešu i Robinju!
Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

sve je rekao

"IMAM ĆERKU, DA SE TO DESILO NJOJ, JA SADA NE BIH DAVAO INTERVJU" Čuveni brazilski fudbaler ŽESTOKO UDARIO po Alvešu i Robinju!

Fudbal -

Dvojica slavnih brazilskih fudbalera osuđeni su zbog silovanja. U pitanju su 40-godišnjaci Robinjo i Dani Alveš, a sada se povodom toga oglasio njihov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Felipe Melo. Beskompromisni centralni vezista koji i dalje igra i to za Fluminense u domovini.

"Niko nema pravo da govori o ovoj temi, ali ne vidim ipak problem da sada dam komentar. Imam 15-godišnju ćerku. Da se ovog dogodilo njoj, ja sada ne bih bio ovde da dam ovaj intervju. Ljudsko biće treba poštovati, bilo ono muško ili žensko", rekao je vrlo kratko Melo.

Felipe Melo
foto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivši napadač Santosa, Real Madrida, Mančester sitija i Milana Robinjo je u karijeri upisao 100 mečeva za reprezentaciju Brazila osuđen je na devet godina zatvora zbog grupnog silovanja 22-godišnje Albanke. Njegov dugogodišnji kolega iz reprezentacije Dani Alves, jedan od najtrofejnijih fudbalera u istoriji je nepravosnađno osuđen na 4,5 godine zatvora zbog silovanja devojke u noćnom klubu u Barseloni u decembru 2022. godine. Ipak on je uplatio 1.000.000 evra kaucije i pušten je na slobodu posle 14 meseci u zatvoru.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track