VRATIO SE MOMAK ZA KOGA SE CELA SRBIJA PITALA GDE JE: A, on pesmom razgalio navijače Crvene zvezde i digao publiku na noge! (FOTO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

mora li ta engleska

VRATIO SE MOMAK ZA KOGA SE CELA SRBIJA PITALA GDE JE: A, on pesmom razgalio navijače Crvene zvezde i digao publiku na noge! (FOTO)

Fudbal -

Sportska javnost pitala se prethodnih nedelja gde je i šta radi Kosta Nedeljković, fudbaler Aston Vile na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Kosta Nedeljković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ni selektor Dragan Stojković Piksi pred martovske prijateljske utakmice nije mogao da ponudi naciji odgovor, šta se dešava sa Kostom Nedeljkovićem. Pre dva dana najperspektivniji srpski desni bek pojavio se na treninzima Crvene zvezde.

Radio je Kosta Nedeljković u teretani, po specijalnom programu. Mladi fudbaler povredio se tokom priprema Crvene zvezde na Kipru, a po savetu lekara iz Aston Vile oporavak je tekao po posebnom programu, koji su dali ljudi iz Birmingema. Kosta Nedeljković imao je problema sa kukovima, ali kako sada stvari stoje sve je u redu i uskoro bi mogao ući u pun trenažni proces.

To opet ne znači da bi mogao da zaigra za Crvenu zvezdu. Naime, Kosta Nedeljković je fudbaler Aston Vile i engleski klub želi da ga na kraju sezone dobije zdravog i u top formi. Povreda je nastala usled opterećenosti i velikog broja utakmica.

1 / 14 Foto: www.crvenazvezdafk.com

Da Kosti Nedeljkoviću prija povratak u Crvenu zvezdu, pokazalo je i Zvezdino veče održano u Bijeljini, u Republici Srpskoj, gde je mladi fudbaler, uz Gelora Kangu bio specijalni gost, kao i bivši as crveno-belih Srđan Plavšić koji je na oporavku od povrede. Uz njih na ovoj neverovatnoj večeri bili su prisutni Svetozar Mijailović, predsednik kluba, Dragiša Binić, Ilija Najdoski, Boško Đurovski i Dragan Mićić, bivši fudbaleri, te Zoran Timić Tima, nekadašnji vođa navijača.

Posle svečanog dela, gosti su se opustili na zajedničkoj večeri, a onda i zapevali. O vokalnim sposobnostima Boška Đurovskog ne treba trošiti reči, ali mladi Kosta Nedeljković iznenadio je sve kada je uzeo mikrofon u ruke i zapevao po notama poznatih Zvezdinih navijačkih pesama. Mladi fudbaler podigao je na noge publiku i još više raspalio atmosferu među okupljenim zvezdašima.

Ilija Najdoski
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kulminacija uspešne večeri bila je iznenađenje za specijalnog gosta Iliju Najdoskog, kojem je uručena slavljenička torta, povodom njegovog 60. rođendana.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track