VAUUUUU! GEORGINA OBJAVILA SNIMAK IZ TERETANE: Ronaldova lepotica nogama diže brutalnu težinu!
Foto: Printscreen/Instagram

carica

VAUUUUU! GEORGINA OBJAVILA SNIMAK IZ TERETANE: Ronaldova lepotica nogama diže brutalnu težinu!

Fudbal -

Lepa Georgina Rodrigez ugleda se na svog supruga Kristijana Ronalda, pa telo neguje u teretani.

Georgina Rodrigez
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

S kim si, takav si, kaže stara srpska narodna poslovica. Tako i Georgina Rodrigez. Poznato je da njen suprug Kristijano Ronaldo dugo traje u fudbalu baš zbog napornih treninga, ali i specijalnog režima ishrane. Crnokosa lepotica posvećuje mnogo vremena održavanju forme.

Georgina Rodrigez
foto: Printskrin

Nedavno je zanosna Georgina objavila snimak iz teretane, kako nogama pritišće i podiže čak 235 kilograma! Neverovatna masa, koja pokazuje u kakvoj je fizičkoj kondiciji Ronaldova izabranica.

Kristijano i Georgina upoznali su se 2016. godine u Madridu, kada je Portugalac igrao za Real Madrid. To se dogodilo ubrzo nakon što je fudbaler raskinuo višegodišnju vezu sa Ruskinjom Irinom Šajk.

Georgina Rodrigez
foto: Printskrin

Georgina se prisetila svog prvog susreta sa Kristijanom Ronaldom:

- Prvi put smo se sreli u butiku Guči, gde sam radila kao konsultant za prodaju. Nekoliko dana kasnije ponovo smo se sreli, na događaju za drugi brend. Onda smo mogli da razgovaramo u opuštenoj atmosferi. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Printskrin/Instagram

Georgina je tada imala 21 godinu. Rođena je u Buenos Ajresu u Argentini, ali se kao mlada preselila sa majkom i sestrom u mali grad Ueska na severu Španije. A odatle u Madrid, jer je želela da se ostvari u plesu i modelingu.

Prvi put u javnosti Kristijano Ronaldo se pojavio sa Georginom u januaru 2017. godine u Cirihu, na godišnjoj dodeli Zlatne lopte.

Kurir sport

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track