MATIĆ PROTIV BIVŠEG KLUBA: Šanse protiv Čukaričkog 50:50!
Foto: www.fkcukaricki.com

SUPERLIGA SRBIJE

MATIĆ PROTIV BIVŠEG KLUBA: Šanse protiv Čukaričkog 50:50!

Fudbal -

Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić rekao je da su podjednake šanse njegovog tima i domaćeg Čukaričkog, u predstojećoj utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"Najvažnije je da pričamo na terenu. Osim Luke Čermelja, koji se povredio na jednom treningu tokom pauze u prvenstvu, ostali su zdravi. Adem Ljajić je početkom sedmice ušao u trening. Imamo kvalitetnih igrača i treba nam jedan dobar rezultat da bi sve došlo na svoje mesto", rekao je Matić.

Čukarički je peti na tabeli sa 40 bodova, pet više od Novog Pazara na osmom mestu.

"Izvukli smo pouke iz prethodnih mečeva. Zaslužili smo da imamo tri do četiri boda više. Probaćemo da ne pravimo neke gluposti kao u prethodnom periodu i svedemo greške na minimum. Hoćemo da nametnemo svoj stil. Nećemo ništa menjati jer imamo neki naš identitet", ocenio je Matić.

On je priznao da ga za Čukarički vežu lepe uspomene.

"Proveo sam tamo 12 godina, kao igrač i kapiten, klupski funkcioner i na kraju šef stručnog štaba. Kvalitetan su tim i skup dobrih individualaca. Respekt za njih, ali i mi imamo dobru ekipu", naveo je Matić.

Šef struke Pazaraca istakao je da meč protiv Čukaričkog nije "borba na život i smrt".

"Uvek to govorim. I posle ove utakmice igraće se fudbal. Mnogo je značajna utakmica zbog bodovnog salda, samopouzdanje igrača i ekipe, čitavog kluba. Verujem da ćemo mentalno biti spremni i da ćemo zabeležiti pozitivan rezultat", zaključio je Matić.

Čukarički i Novi Pazar igraju u petak od 14.00 na Banovom brdu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track