DULJAJ POSLE POBEDE PRIČAO O POVREDAMA: Objasnio šta se desilo sa Zahidom
Foto: Starsport©

Super liga Srbije

DULJAJ POSLE POBEDE PRIČAO O POVREDAMA: Objasnio šta se desilo sa Zahidom

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je njegova ekipa bila pod psihološkim pritiskom u utakmici protiv Spartaka jer nije imala pobedu u prethodna tri prvenstvena meča i da je zbog toga važan trijumf u današnjem meču.

"Ako se uzme u obzir da nismo pobedili u poslednje tri utakmice, danas je više bilo teško na psihološkom planu. Mnogo puta smo navikli navijače da igramo dopadljiv fudbal, da imamo dosta šansi, međutim, danas nam je bilo izuzetno važno da dobijemo ovu utakmicu i dobili smo. Imali smo neku poluinicijativu, možda smo iz nekog straha u nekim situacijama žurili, trebalo je da stanemo na loptu, dozvolili smo protivniku da ima mnogo prekida u poslednjih 10-ak minuta" rekao je Duljaj posle utakmice za televiziju Arena sport.

Partizan je na svom terenu pobedio Spartak 1:0, u 27. kolu Super lige Srbije i prekinuo niz od tri utakmice bez pobede.

"Mogli smo mnogo bolje u završnici, posebno kada smo imali kontru, međutim nismo uspeli, na kraju 1:0 i ono što je najvažnije tri boda", naveo je Duljaj.

Trener crno-belih dodao je da je zamenio igrača Gajasa Zahida kada se požalio na grčeve, pošto je na drugačijem režimu zbog ramazanskog posta.

Trener Spartaka Nenad Lalatović ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi, pošto je bila mnogo bolja u drugom poluvremenu.

"Nismo zaslužili da izgubimo iz jednog šuta smo izgubili utakmicu. U drugom poluvremenu smo bili bolji protivnik, kada smo promenili formaciju bili smo još opasniji, kada smo krenuli sa 4-3-3, visio je gol. Nismo imali sreće i hrabrosti u završnici da rešimo utakmicu i uzmemo bar jedan bod. Nemam šta da zamerim igračima, Partizan ako je bio bolji, bio je za taj jedan gol", rekao je on.

Lalatović je dodao da je igra njegove ekipe u drugom poluvremenu putokaz za nastavak sezone.

"Napadali smo bili su zadovoljni sa tim 1:0, mi nismo, naravno. Dali smo sve od sebe, hteli smo, želeli smo, nismo uspeli, idemo dalje", naveo je Lalatović.

U sledećem kolu u sredu Partizan će igrati na gostujućem terenu protiv Voždovca, a Spartak će dočekati Radnički iz Niša.

Beta

Bonus video:

00:26

bakljada grobara posle gola na 172. večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track