TRENER PSŽ-A ŠOKIRAO IZJAVOM! I to dok čitava planeta čeka TRANSFER DECENIJE - odlazak Mbapea u Real: Zamislite da se predomisli!
Foto: EPA Christophe Petit Tesson

NE ODUSTAJE

TRENER PSŽ-A ŠOKIRAO IZJAVOM! I to dok čitava planeta čeka TRANSFER DECENIJE - odlazak Mbapea u Real: Zamislite da se predomisli!

Fudbal -

Delovalo je da su svi u Parizu odustali od Kilijana Mbapea, ali ispostavilo se da nije tako.

Francuz bi trebalo da postane fudbaler Real Madrida na leto 2024. godine, a o njegovom prelasku se priča već mesecima, pa može da se kaže čak i duže od toga.

Međutim, trener Pari Sen Žermena, Luis Enrike, nada se da će doći do velikog preokreta i da će Mbape ostati u klubu.

"Nadam se da će Kilijan da se predomisli. Zamislite da osvojimo sve četiri titule u ovoj sezoni, a on u zadnji trenutak donese odluku o ostanku. A šta ako odluči da ostane, da je Pariz njegov dom? Zašto da ne? Videćemo", poručio je on.

Iako veruje da može da dođe do obrta, svestan je kakva je situacija, a zbog svega se oglasio i Fabricio Romano, koji je potvrdio da Mbape i dalje razmišlja samo o odlasku.

"Rečeno mi je da se ništa nije promenilo. Kako sam ja razumeo, Mbape niti bilo ko od njegovih saradnika nisu informisali PSŽ o promeni odluke", poručio je specijalista za vesti o transferima.

Kurir sport

Bonus video:

00:23

Mbape čestitao rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track