"NJEGOVA IGRA JE NA NIVOU IGRAČA IZ ČETVRTE LIGE" Haland na meti žestokih kritika - legendarni as ga BRUTALNO ISPROZIVAO!
Foto: Mark Cosgrove/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

prozivka

"NJEGOVA IGRA JE NA NIVOU IGRAČA IZ ČETVRTE LIGE" Haland na meti žestokih kritika - legendarni as ga BRUTALNO ISPROZIVAO!

Fudbal -

Arsenal je "parkirao autobus" i uspeo je da zaustavi Mančester siti, tako da smo umesto spektakla gledali vrlo dosadnu utakmicu u kojoj nije bilo golova. Siti je držao i "davio" loptu, nije ulazio u šanse, dok je Arsenal igrao bez rizika znajući da je bolje da osvoje bod, nego da dožive poraz na "Etihadu" jer se šampionska trka tek zahuktava.

Kada nema golova, jasno je ko je glavni krivac - Erling Haland. Navikli smo od njega da je gol-mašina koja ruši sve pred sobom, međutim sada već prečesto "nestaje" u derbijima, posebno protiv odbrane koja zna da ne sme samo da mu dozvoli da ima brisan prostor.

Zbog toga na njegove statističke brojke na pada Roj Kin koji ga je žestoko kritikovao nakon što su ga Gabrijel Magaljaeš i Vilijam Saliba stavili u džep.

"Ovo je bilo jako loše. Njegova ukupna igra je jako loša. Ispred gola je najbolji na svetu, ali ukupno gledano to je jako slabo. Njegova igra je na nivou igrača iz Lige 2 (engleska četvrta liga, prim. aut.). To mora da popravi kroz iduće godine i popraviće. Međutim, mora na tome raditi što pre", naglasio je Roj Kin.

Holand je ove sezone odigrao 35 mečeva za Mančester siti i postigao je 29 golova, a ima još i šest asistencija, međutim nisu to brojke na nivou prethodne godine. Povreda ga je usporila, pa je tako daleko od učinka od 52 gola godinu dana ranije.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track