NAVIJAČI SRBIJE BI TOKOM EVROPSKOG PRVENSTVA MOGLI DA SPAVAJU U BORDELU! Jeftinija opcija od hotela - ovo je ponuda JAVNE KUĆE!
Foto: A3508 Rolf Vennenbernd / DPA / Profimedia

ludo

NAVIJAČI SRBIJE BI TOKOM EVROPSKOG PRVENSTVA MOGLI DA SPAVAJU U BORDELU! Jeftinija opcija od hotela - ovo je ponuda JAVNE KUĆE!

Fudbal -

Ljubitelji fudbala u Srbiji sa velikim nestrpljenjem čekaju početak Evropskog prvenstva, na kom će naša reprezentacija igrati posle 24 godine.

Gotovo da nema navijača koji ne bi voleo da uživo gleda utakmice naše reprezentacije, ali je to zadovoljstvo prilično skupo. Prevoz, smeštaj, karta...

Zbog toga, mediji u Engleskoj su izračunali da je povoljnije spavati u bordelu nego u hotelu, ili iznajmljenom stanu.

"Dejli Star" je preneo urnebesnu priču iz Kelna, grada gde će Englezi u 2. kolu igrati protiv Slovenije. Tako da bi i srpski navijači za 1. kolo smeštaj mogli da pronađu u bordelu "Paša".

Paša, Bordel
foto: HENNING KAISER / AFP / Profimedia

To znači da bi i srpski navijači za 1. kolo na EP smeštaj mogli da pronađu u čuvenom bordelu "Paša", kroz koji dnevno prođe oko 1.000 klijenata.

- Imamo 13 jednokrevetnih soba na raspolaganju. Jedna košta 199 evra i uključuje doručak i ulaz u naš noćni klub i bordel - rekao je jedan od menadžera za "Dejli Star".

Cena noćenja u bordelu tokom Evropskog prvenstva koštaće 199 evra, dok i doručak, kao i pristup noćnom klubu ulaze u cenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track