MITIĆ PRED PARTIZAN: Kvalitet i iskustvo su svakako na njihovoj strani
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

MITIĆ PRED PARTIZAN: Kvalitet i iskustvo su svakako na njihovoj strani

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Nikola Mitić izjavio je da su kvalitet i iskustvo na strani Partizana, i prepustio je ulogu favorita crno-belima.

"Za svaku utakmicu se spremamo isto, uz minimalne adaptacije na protivnika i sa željom da pobedimo, tako će biti i u sredu. Kvalitet i iskustvo su svakako na strani Partizana, uloga favorita im pripada i to se ne dovodi u pitanje", izjavio je Mitić, a preneo klub.

Voždovac će sutra od 16:55 dočekati Partizan u meču 28. kola Super lige Srbije.

"Izrazito su takmičarska ekipa koja odlično igra na rezultat, disciplinovani su, istrajni i znaju da postignu gol u ključnim trenucima, i neće nam biti lako", dodao je on.

Voždovac nije zabeležio pobedu u nastavku sezone, a na poslednjih osam mečeva je osvojio samo dva boda. U prošlom kolu je na gostovanju poražen od TSC-a sa 0:2.

"Veoma sam zadovoljan kako smo izgledali protiv TSC-a, ali nažalost nismo uspeli da organizovane akcije završimo golovima i valorizujemo dobru igru. Radićemo na tome i nadam se da će se napredak videti već protiv Partizana", rekao je Mitić.

Voždovac je na 11. mestu sa 30 osvojenih bodova, a Partizan je na drugoj poziciji sa 64 poena.

"Način na koji primamo golove je gotovo identičan iz utakmice u utakmicu, moramo da učimo iz tih situacija i da ih ispravljamo u hodu, jer vremena nema. Momci dobro treniraju, radili smo na svim segmentima u proteklim danima i verujem da će biti maksimlano motivisani protiv favorizovanog protivnika kakav je Partizan", zaključio je Mitić.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track