ČARAPANI SA OPTIMIZMOM DOLAZE U BEOGRAD! Golman Savić veruje u pobedu - "Priželjkujemo revanš za jesenji poraz"
Foto: FK Napredak

superliga srbije

ČARAPANI SA OPTIMIZMOM DOLAZE U BEOGRAD! Golman Savić veruje u pobedu - "Priželjkujemo revanš za jesenji poraz"

Fudbal -

Posle pobede nad Javorom na svom terenu, Napredak je ušao u plej of zonu i sada ima velike šanse da taj status obezbedi do kraja preliminarne faze takmičenja u Super ligi Srbije.

Novi izazov čeka Čarapane danas, (16 časova), i to na utakmici sa IMT – om, koja se igra na stadionu Voždovca, na krovu TC Stadion u Beogradu.

A, o očekivanjima u susretu sa „traktoristima“, koji su jesenas neprijatno iznenadili Kruševljane i odneli iz grada pod Bagdalom sva tri boda, na konferenciji za medije govorili su trener golmana Aleksandar Božović i golman Vladimir Savić.

- Ako se vratimo unazad, malo ko je, upravo posle utakmice sa IMT – om u Kruševcu, verovao da ćemo stići do plej – ofa. Imamo do kraja još dve utakmice i sve je u našim rukama i mislim da će biti veliki uspeh ukoliko se budemo plasirali među osam najboljih. Što se tiće IMT – a, u pitanju je dobro vođena ekipa sa trenerom Jandrića. Poseduje koheziju i timski duh i može da igra intenzivno celu utakmicu. Idemo da se nadigravamo sa njima, da pružimo maksimum i prikažemo našu prepoznatljivu igru, izjavio je trener Božović.

Golman Vladimir Savić se nada revanšu za jesenji poraz na stadionu “Mladost”:

- Gostujemo mladoj i kvalitetnoj ekipi, koja ima ofanzivni sistem igre. Priželjkujemo revanš za jesenji poraz. Nadamo se da ćemo slaviti u preostale dve utakmice, u Beogradu, a potom i kod kuće protiv Radnika i u nastavku šampionata igrati u plej – ofu, ubeđen je čuvar mreže Napretka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track