DAO IM JE MOJU GOLIŠAVU FOTKU! Imao odnos sa Nives Celzijus nasred "Maksimira", sada izneo ŽESTOKE OPTUŽBE na račun Zdravka Mamića
Foto: ULI DECK / AFP / Profimedia

haos

DAO IM JE MOJU GOLIŠAVU FOTKU! Imao odnos sa Nives Celzijus nasred "Maksimira", sada izneo ŽESTOKE OPTUŽBE na račun Zdravka Mamića

Fudbal -

Bivši hrvatski fudbaler Dino Drpić (42) ispričao je danas na Županijskom sudu u Osijeku da je Zdravko Mamić dao njegovu "golišavu fotografiju" turskim medijima zato što nije pristao da mu njegov sin Mario bude agent. Prema rečima Dina Drpića, koji je na sudu govorio povodom optužbi na račun Zdravka Mamića da je "izvukao" 19,1 miliona evra iz Dinama, nakon toga mu se život pretvorio u pakao.

"Ja sam odbio da mi Mario Mamić bude menadžer i drugi dan je moja guzica završila na naslovnici jer je Zdravko Mamić prosledio turskim medijima fotografiju kada sam ja na Poljudu pokazao guzicu navijačima Hajduka jer su mi vređali tek rođenog sina. Ceo posao propada, a umesto mene u Bešiktaš ide moj saigrač Gordon Šildenfeld", ispričao je Drpić.

Zdravko Mamić
foto: Profimedia

Sve se događa 2008. godine, dok su Drpić i i Šildenfeld bili saigrači u Dinamu, a nedugo potom Dino je otišao na pozajmicu u nemački Karlsrue koji ga je potom i otkupio. Osim toga, Drpić je govorio o problemima s kockom i dugovima, a "Indeks" prenosi da je ispričao da je Zdravko intervenirao kako bi mu pomogao da reši finansijske probleme. Spomenuo je i svoje razgovore i saznanja o odnosima drugih igrača s Mamićem, posebno oko transfera i ugovora.

Dino Drpić je u Dinamu igrao skoro deceniju i nastupio je više od 200 puta za "modre", a potom mu je karijera krenula silaznom putanjom. Van terena je bio poznat i po braku sa pevačicom Nives Celzijus, a navodno se pričalo da ga je Dinamo oterao zato što su imali odnose na "Maksimiru".

Dino Drpić, Nives Celzijus
foto: ULI DECK / AFP / Profimedia

- Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o se**u nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo - rekla je svojovremeno Nives.

Kurir sport / Mondo / Index

BONUS VIDEO:

01:41

ĆIRO JE PRVAK SVETA DA TI GA ME..E DA NE OSETIŠ: Mamić ekspresno odgovorio na Blaževićeve optužbe (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track