ZVEZDA U SREDU IGRA ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE: Da li je ovo prilika da navijači uživaju u mladosti i velikom broju bonus igrača?!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

marakana

ZVEZDA U SREDU IGRA ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE: Da li je ovo prilika da navijači uživaju u mladosti i velikom broju bonus igrača?!

Fudbal -

FK Crvena zvezda će odmeriti snage sa ekipom OFK Vršca u sredu od 19.00 časova na Marakani u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Nikola Knežević
foto: Starsport

Aktuelni lider na tabeli Superlige Srbije nastavlja odbranu pehara namenjenog osvajaču najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj zemlji. Pred izabranicima Vladana Milojevića je meč protiv tima koji igra u Prvoj ligi Srbije. Filozofija Crvene zvezde se sastoji u tome da nema “lakih” utakmica kao i da se pobeda nikada ne upisuje unapred. Samim tim Zvezdi će biti neophodna podrška navijača, koji su uvek ključan faktor kako bi se ostavario trijumf.

Na meču protiv ekipe IMT, prošle srede na najvećem srpskom stadionu, čak sedam bonus igrača Crvene zvezde se našlo na terenu, čime je klub iz Ljutice Bogdana pokazao da veruje u nadolazeće naraštaje. Idealna prilika da publika ponovo uživa u Zvezdinoj mladosti jeste upravo predstojeći susret sa ekipom OFK Vršca.

Uroš Sremčević
foto: www.crvenazvezdafk.com

U ovom trenutku Crvenu zvezdu karakteriše veliki broj mladih igrača, koji su mahom ponikli u fudbalskoj akademiji beogradskog velikana. Od početka prolećnog dela prvenstva svi zvezdaši su mogli da uživaju u partijama Ivana Guteše, Ognjena Mimovića, Viktora Radojevića, Nikole Mituljikića, Jovana Šljivića, Nikole Kneževića, Jovana Mituljikića, kao i Uroša Sremčevića koji je stigao kao pojačanje iz lučanske Mladosti.

Pored toga, u nedelji iza nas prvom timu su se pridružili Veljko Milosavljević, Adem Avdić i Andrija Maksimović. Već smo mogli da svedočimo prvim minutima koje su upisali Milosavljević i Maksimović, upravo na mečevima nacionalnog kupa protiv Trajala, odnosno Radničkog iz Niša.

Ukoliko rezultat bude išao na ruku crveno-belima na utakmici četvrtfinala Kupa Srbije, verujemo da će talentovani igrači ponovo predstaviti gledaocima na Marakani. To će biti nova prilika da svi navijači Crvene zvezde uživaju u igri dečaka, koji su se edukovali, a potom i afirmisali na terenima iza juga Marakane.

Andrija Maksimović, Adem Avdić, Veljko Milosavljević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić", će biti otvorene za sve mališane staroti do 14 godina. Dečaci i devojčice će moći u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje uzlaznicu da besplatno prisustvuju meču.

Ulaznice za meč Zvezde i OFK Vršca su u prodaji onlajn na sajtu: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html. Takođe, karte će se prodavati na šalterima Marakane u utorak od 10.00 do 18.00 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12.00 do 19.00 časova.

Cene ulaznica su sledeće:

Sever: 400 dinara

Istok: 500 dinara

Zapad: 700 dinara

Tribina “Siniša Mihajlović”: 1.400 dinara

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track