PROSLAVLJENI FUDBALER VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Gorko se POKAJAO što je došao u Mančester Junajted: Ne mogu ni da SPAVAM zbog toga!
Foto: Nigel Keene/ProSports/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

otvorio dušu

PROSLAVLJENI FUDBALER VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Gorko se POKAJAO što je došao u Mančester Junajted: Ne mogu ni da SPAVAM zbog toga!

Fudbal -

Brazilski fudbaler Kazemiro svestan je da je da nije napravio pametan potez kada je 2022. godine odlučio da napusti Real Madrid i pređe u redove Mančester junajteda.

Devet godina je bio član kraljevskog kluba sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti, a onda je došao u Junajted u nadi da će pomoći slavnom klubu da ponovo postane lider na Ostrvu, ali to se nije dogodilo.

Kada je došao iz Madrida za 71 milion evra, čelnici ekipe sa Old Traforda uveravali su ga da će Junajted imati tim koji će biti favorit za trofeje u svim takmičenjima, ali obećanje nije ispunjeno.

Kazemiro je razočaran i u poslednje vreme se šuška da ozbiljno razmišlja o odlasku iz kluba.

Nedavno je u razgovoru za engleske medije priznao da je očekivao mnogo više kada je dolazio u Junajted.

"Biti 20 bodova iza ekipe koja je prva na tabeli je jako bolno. Ponekad čak ne mogu ni da spavam, jer mislim o tome šta je moglo drugačije da se uradi. Ovo je naša stvarnost, nema svrhe da mislimo o tituli ili mestu koje vodi u Ligu šampiona. Moramo da razmišljamo o utakmicama koje su pred nama i o tome da budemo što bolji", iskren je Kazemiro.

Kurir sport/J.M.

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track