"REKAO SAM SEBI DA ĆU OPALITI, PA ŠTA BUDE" Gvardiol o EVROGOLU koji je očarao Evropu - hrvatski as opisao svoju majstoriju u LŠ!
Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

"REKAO SAM SEBI DA ĆU OPALITI, PA ŠTA BUDE" Gvardiol o EVROGOLU koji je očarao Evropu - hrvatski as opisao svoju majstoriju u LŠ!

Fudbal -

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol zasenio je sinoć fudbalsku Evropu spektakularnim pogotkom na utakmici Lige šampiona.

Fudbaleri madridskog Reala i Mančester sitija odigrali su nerešeno 3:3 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, sjajni golovi su pljuštali a jedan od njih postigao je pomenuti Hrvat.

Igrao se 70. minut kada je Joško sjajno u prijemu sebi namestio situaciju za šut, to je potom uradio i na maestralan način pogodio.

"Kakva utakmica, neverovatno! Bilo je neverovatno iskustvo igrati na ovom stadionu i jako sam srećan što sam dao svoj prvi gol i to ovako jakom protivniku. Prvi dodir sa loptom mi nije bio najbolji, ali onda sam sebi rekao da ću je opaliti, pa šta bude", kazao je Gvardiol za "TNT Sports" nakon utakmice i dodao:

"Uživao sam igrajući protiv Reala, a znali smo da će biti teško. Primili smo dva nesrećna gola iz odbitaka, ali smo uspeli da se vratimo. Ovo nam je dobar rezultat za revanš sledeće nedelje, ali prvo moramo dobiti Luton u prvenstvu", poručio je Gvardiol.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track