SA ZLATIBORA U LION Najbolji klinci dobili čast da igraju meč sa čuvenim Olimpikom! Novaković: Sjajan doček, mališani oduševljeni
Foto: Privatna Arhiva

poseta

SA ZLATIBORA U LION Najbolji klinci dobili čast da igraju meč sa čuvenim Olimpikom! Novaković: Sjajan doček, mališani oduševljeni

Fudbal -

Najbolji fudbaleri koji su prošle godine učestvovali na Foot Elite kampu, bili su gosti FK Olimpik Liona.

Sa njima je bila delegacija opštine Čajetina, gde se održava ova kamp. Mlada ekipa iz Srbije odmerila je snage u prijateljskom duelu protiv vršnjaka iz Liona.

Ispred opštine Čajetina u Lionu su boravili Vladimir Živanović (direktor Turističke organizacije Zlatibor) i Nikola Novaković (direktor Turističko rekreativnog centra Zlatibor). Oni su zajedno sa nekadašnjim fudbalerom Milanom Biševcem, bili na prijemu kod vlasnika Liona Džona Tekstora.

Nikola Novaković
foto: Privatna Arhiva

- Imali smo sjajan doček. Klinci su oduševljeni kako je sve prošlo. Biševac je pokazao da je uz to što je bio. Od osmog jula na Zlatiboru počinje novi kamp, koji je postao tradicionalan. Inače mi nastavljamo sa puno sportskih aktivnosti. Od 26. do 29. aprila imaćemo elitu fudbalskih klubova iz Evrope, kada su mlađe kategorije u pitanju. Uz srpske i klubove iz regiona, stižu nam i Atletiko Madrid, Sporting Lisabon, Espanjol i drugi - poručio je Nikola Novaković, direktor TRK Zlatibor.

Kurir sport

Bonus video:

00:10

Gol Čukaričkog iz kornera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track