SRUŠIO JE INSTAGRAM! ALVEŠ OBJAVIO PRVU FOTKU NAKON IZLASKA IZ ZATVORA! Zabranio je komentare, a lajkovi samo pljušte! FOTO
Foto: David Zorrakino / Zuma Press / Profimedia

instagram

SRUŠIO JE INSTAGRAM! ALVEŠ OBJAVIO PRVU FOTKU NAKON IZLASKA IZ ZATVORA! Zabranio je komentare, a lajkovi samo pljušte! FOTO

Fudbal -

Čuveni brazilski fudbaler Dani Alves nedavno je izašao iz zatvora i od tada se nije pojavljivao u javnosti, ali je sada na svom Instagramu podelio prvu fotografiju posle više od godinu dana.

Alves je osuđen zbog silovanja jedne devojke u noćnom klubu u Barseloni u noći između 30. i 31. decembra 2022. godine, a praktično od tada je bio iza rešetaka i čekao je presudu.

Alves je inače u februaru osuđen na četiri i po godine zatvora, međutim ubrzo posle toga pušten je na uslovnu slobodu jer je platio kauciju od milion evra. Sada slobodno šeta ulicama Španije, ali je u obavezi da se redovno javlja u policiju, dok ne može ni da napusti zemlju jer su mu oduzeti španski i brazilski pasoš. A gde je sada? Niko ne zna, ali čini se da odmara negde uz more, što nam govori fotografija sa njegovog Instagrama.

Alves je fotografiju zalaska Sunca podelio sa 36 miliona svojih pratilaca, ali je zabranio komentare. Uz to, otpratio je sve na Instagramu, dok čini se da uprkos tome što je osuđeni silovatelj i dalje ima podršku pojedinih. Makar se to može naslutiti iz više od 350 hiljada "lajkova".

Podsetimo, Alves će pet godina biti i pod nadzorom zakonskih organa, dok devet i po godina ima i zabranu prilaska žrtvi. Advokati devojke koja je silovana tražili su inače 12 godina zatvora za Alvesa, pričalo se i da će tužilaštvo predložiti da devet godina provede iza rešetaka, a na kraju je doneta kompromisna kazna - upola manja od one koja se očekivala. Na kraju, čak ni to nije "odležao", jer je izašao posle nešto više od 14 meseci.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track