SKANDAL NAD SKANDALIMA! Simeone hteo da se bije usred meča - NASRNUO na direktora Borusije i počeo da ga gura, evo šta se desilo!
Foto: Printscreen

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Simeone hteo da se bije usred meča - NASRNUO na direktora Borusije i počeo da ga gura, evo šta se desilo!

Fudbal -

Haos usred meča Lige šampiona, ludilo pored terena na utakmici između Atletiko Madrida i Borusije Dortmund. U španskoj prestonici Dijego Simeone hteo je da se pobije sa Sebastijanom Kelom. Bivšim igračem, koji je sada sportski direktor nemačkog kluba.

Haos je nastao oko 60. minuta utakmice. U tim momentima Emre Džan ostao je da leži na travi i žalio se na povredu. Držao se za nogu i nije se pomerao. U tim momentima je Atletiko napadao i bio blizu gola.

Tek kada je lopta otišla pored gola meč je prekinut. Sudija Gvida prišao je i razgovarao sa njim.

Sa bolnom grimasom pridigao se sa terena i tada su kamere pokazale haos pored terena. Kel je ušao u trenerski prostor i Simeone je krenuo ka njemu. Uneo mu se temparamentni stručnjak u facu i počeli su žustro da se raspravljaju.

Pokazao mu je prstom da se skloni odatle, odmah su skočili drugi ljudi sa klupe, razdvojili ih i sprečili eskalaciju sukoba.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track