ŠOKANTNA SCENA - Mesijev NEMILOSRDNI TELOHRANITELJ uleteo na teren USRED MEČA: Nema šale sa "GORILOM" slavnog Argentinca! (VIDEO)
Foto: Printscreen

brutalna reakcija

ŠOKANTNA SCENA - Mesijev NEMILOSRDNI TELOHRANITELJ uleteo na teren USRED MEČA: Nema šale sa "GORILOM" slavnog Argentinca! (VIDEO)

Fudbal -

Opasan čovek u crnom u stopu prati slavnog Argentinca...

Nemilosrdni telohranitelj Lionela Mesija, Jasin Čeuko, postao je poznat širom sveta zbog načina na koji brine o bezbednosti jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Inter Majami angažovao je Čeuka kako bi brinuo o Mesiju u Sjedinjenim Američkim Državama. Ne odvaja se od najveće zvezde MLS lige, prati ga u senku i nema milosti prema navijačima koji žele da ugrabe selfi, autogram i zagrle slavnog Argentinca.

Mesijev telohranitelj
foto: Scott Winters/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

I tokom utakmica on stoji pored terena i prati svaki Mesijev korak, pa navijači koji utrče na teren i priđu Mesiju ne provedu dobro zbog tog poteza.

U finišu utakmice između Vankuvera i Inter Majamija jedan navijač je utrčao na teren kako bi napravio fotografiju sa Argentincem.

Telohranitelj nije mario što se utakmica igra, čim je ugledao uljeza uleteo je na teren i u punom sprintu jurio ka Mesiju. Navijač je ipak uspeo da ostvari svoj cilj, prevario je obezbeđenje i stigao do Lea pre njegovog "gorile".

Zagrlio je Mesija i napravio fotku pre nego što ga je nemilosrdno zgrabio Čeuko.

Pogledajte kako je to izgledalo:

@espn He took off 😳 (via @Major League Soccer on Apple TV) #messi #futbol #soccer ♬ original sound - ESPN

Kurir sport/J.M.

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track