PARTIZAN POSETIO BIJELJINU: Gradonačelnik ugostio delegaciju crno-belih! Oko 600 navijača postaju članovi kluba
Foto: FK Partizan

Radna poseta

PARTIZAN POSETIO BIJELJINU: Gradonačelnik ugostio delegaciju crno-belih! Oko 600 navijača postaju članovi kluba

Fudbal -

Delegacija Fudbalskog kluba Partizan koju su činili članovi Upravnog odbora, Dragan Trailović i Zoran Rajić, kao i bivši fudbaleri Rade Zalad I Aco Trifunović, posetila je prethodnih dana Bijeljinu.

Grad poznat kao baza velikog broja navijača kluba iz Humske još jednom je potvrdio da je neraskidivo vezan za crno-bele boje.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović i njegov zamenik Radiša Petrović, inače osvedočeni Partizanovci, bili su domaćini, a prisutni su bili i predsednik Udruženja navijača Partizana iz Bijeljine, Mladen Nikolić, kao i članovi Udruženja navijača Partizana iz Ugljevika, Nenad Stankić i Vladislav Mićanović koji je ujedno i predsednik.

Glavni "krivac" za ovaj sastanak bio je nekadašnji fudbaler, a danas trener u Omladinskoj školi Partizana, Nebojša Marinković koji ima sjajne veze u ovom delu Republike Srpske, a pogotovo sa zamenikom gradonačelnika Radišom Petrovićem.

Uz prijateljsko druženje inicirane su brojne zajedničke akcije koje će u narednom periodu biti dodatno intenzivirane.

Bilo je reči o organizovanju Crno-bele večeri u ovom gradu, gde bi bile podeljene članske karte kluba, a interesovanje je već sada izuzetno veliko i oko 600 navijača će biti priključeno Partizanu. Razgovarano je da na toj manifestaciji dođe i nekoliko prvotimaca, ali ne samo fudbalskog, već i košarkaškog kluba.

Neizbežna tema bila je i Dečija tribina na koju iz ovog dela Republike Srpske mališani redovno dolaze u čemu će značajan doprinos dati i lokalna samouprava.

Utanačeni su detalji saradnje sa omladinskom školom Partizana, koja podrazumeva edukaciju stručnog kadra, kao i učešće mlađih selekcija na tradicionalnom međunarodnom turniru koji je na programu u avgustu. Tokom istog meseca u Ugljeviku bi trebalo da budu održani Crno-beli dani za koje će Partizan dati svu potrebnu logistiku.

Za kraj, opština Bijeljina je iskazala spremnost da organizuje jedan od tradicionalnih kampova Partizana, kao i otvorenost da pomogne u svim drugim akcijama kluba u budućnosti.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track