MILOJEVIĆ SLAVI REDAK JUBILEJ: 200. utakmica Zvezdinog rekordera baš protiv Partizana!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

173. večiti derbi

MILOJEVIĆ SLAVI REDAK JUBILEJ: 200. utakmica Zvezdinog rekordera baš protiv Partizana!

Fudbal -

Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević će predvoditi svoje izabranike na predstojećem 173. večitom derbiju 200. put kao glavni trener. Najveća utakmica srpskog fudbala će biti idealna prilika za sve zvezdaše da u subotu, 20. aprila od 18 časova budu deo spektakla na Marakani i podrže jednog od najboljih stratega u modernoj istoriji kluba.

O Vladanu Milojeviću se može govoriti jedino u superlativu, jer su njegovi poduhvati sa Crvenom zvezdom vratili naš klub na staze stare slave. Popularni “Klark Kent” je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu.

Zvezdin je rekorder, jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela, od toga može se pohvaliti sa dve grupne faze Lige šampiona i prolećem u Ligi Evrope.

Nastavio je iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu Crvene zvezde da niže pobede, a do sada je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio sa klupe klub. Statistika je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.

Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. večiti derbi. Imaće svi zvezdaši priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu “Rajko Mitić” i kao 12. igrač pomognu šefu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi Zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track