ĆAVI ŽESTOKO OPLEO PO ARBITRIMA! Ogorčeni trener Barse ZAGRMEO posle eliminacije: Sve što smo uradili u Evropi UNIŠTILE SU SUDIJE
Foto: Valentina Claret / imago sportfotodienst / Profimedia

direktno

ĆAVI ŽESTOKO OPLEO PO ARBITRIMA! Ogorčeni trener Barse ZAGRMEO posle eliminacije: Sve što smo uradili u Evropi UNIŠTILE SU SUDIJE

Fudbal -

Trener Barselone Ćavi Ernandez teško je podneo eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona.

Barsa je nakon prvog okršaja sa Pari Sen Žermenom u Parizu imala prednost 3:2, u revanšu su poveli sa 1:0 i bili jednom nogom u polufinalu, međutim, nakon crvenog kartona koji je zaradio Arauho PSŽ je napravio veliki preokret (4:1) i izborio plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Susret je obeležio i crveni karton koji je u 56. minutu dobio ogorčeni trener Barselone Ćavi Ernandez. On je nogom šutnuo reklamu i sudija Ištvan Kovač mu je bez razmišljanja pokazao crveni.

Nakon meča španski fudbalski stručnjak je žestoko isprozivao arbitre.

"Šta da kažem, crveni karton Arauha je sve promenio. Da smo bili izjednačeni na terenu sve bi bilo drugačije. Ja stojim pri svojim rečima i rekao sam sudiji da je on odlučio ovu utakmicu. Pravili smo greške, ali neke stvari ne možete da gledate i da ćutite", rekao je Ćavi.

On je pohvalio svoj tim za odigranu sezonu u Ligi šampiona.

"Naša evropska sezona je gotova, momcima čestitam, dali su sve od sebe u ova dva meča. Ne volim da komentarišem suđenje, ali večeras moram. Sve što smo uradili u Evropi ove sezone uništile su večeras sudije", direktan je bio Ćavi.

Kurir sport/J.M.

00:08

Duljaj i sudija Milan Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track