HALAND I DE BRUJNE TRAŽILI DA IZAĐU IZ IGRE Gvardiola posle BOLNE eliminacije otkrio ŠOK DETALJE! Šta će na ovo reći navijači?
Foto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

frustriran

HALAND I DE BRUJNE TRAŽILI DA IZAĐU IZ IGRE Gvardiola posle BOLNE eliminacije otkrio ŠOK DETALJE! Šta će na ovo reći navijači?

Fudbal -

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola nakon bolne eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona otkrio je da su najveće zvezde njegovog tima, Kevin De Brujne i Erling Haland, sami tražili da izađu iz igre u odlučujućim momentima meča

Pep Gvardiola neće odbraniti titulu u Ligi šampiona. Siti se oprostio od titule prvaka Evrope, pošto je u revanšu četvrtfinala poražen od Real Madrida posle penala.

Nakon spektakla u Madridu 3:3, Siti i Real odigrali su nerešeno u revanšu 1:1. Nakon produžetaka, u kojima nije bilo golova, usledili su jedanaesterci, a uspešniji su bili Madriđani.

Nakon meča trener Građana Pep Gvardiola prokomentarisao je eliminaciju svog tima.

"Pre svega čestitke Real Madridu. Ne žalimo ni zbog čega što smo uradili. Igrali smo izvrsno na svim delovima terena, ali nažalost, nismo pobedili", kaže Gvardiola.

"Ovo je fudbal. U bilo kom drugom sportu mi bismo pobedili", rekao je menadžer Sitija.

Mnoge je iznenadila njegova odluka da u produžecima izvede iz igre svoja dva najbolja igrača Kevina De Brujnea i Erlinga Halanda. Međutim, nakon meča Pep je otkrio da su prve zvezde tima same tražile da izađu iz igre.

"Erling Haland i Kevin De Brujne su tražili da izađu jer nisu mogli da nastave. Ako želite da pobedite Real morate biti na najvećem nivou. Danas to nije bilo dovoljno", rekao je Gvardiola.

Španac je jasno stavio do znanja novinarima da nema nameru da komentariše taktiku svog kolege Anćelotija, čija ekipa se branila gotovo čitav meč.

"Nisam ovde da odgovaram na pitanja šta je uradio Anćeloti", jasan je bio trener Sitija.

Kurir sport/J.M.

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track