A OD UPRAVE - 100 MILIONA: Pep Gvardiola nagrađen posle poraza od Reala
Foto: AP Jose Breton

Ispunjavaju mu želju

A OD UPRAVE - 100 MILIONA: Pep Gvardiola nagrađen posle poraza od Reala

Fudbal -

Mančester siti nije uspeo u nameri da odbrani trofej Lige šampiona.

"Građani" su u spektakularnom četvrtfinalnom dvomeču poraženi od Reala iz Madrida, pa će morati da se zadovolje trofejima na domaćoj sceni.

Neki bi rekli da je trener Sitija Pep Gvardiola izgubio poverenje čelnika kluba, ali dan kasnije stižu suprotne informacije.

Poznato je da trener ranga Gvardiole uglavnom ima neograničene budžete. Tako je bilo u Barseloni, tako u Bajernu, tako je i od 2016. u Mančester sitiju.

Istina, Siti je dominirao u dvomeču sa Realom. Pogotovo u revanšu u Engleskoj, gde je po svim fudbalskim pokazateljima bio bolji. Ali, golovi se računaju.

"Građani" nikako nisu uspeli da probiju Anćelotijev "autobus" ispred gola Raje, pa će Pepu za "kaznu" stići novo pojačanje.

Ugledni "Gardijan" je objavio da će Siti na leto učiniti sve da na "Etihad" dovede Džamala Musijalu iz Bajerna. Jedna od najboljih mladih igrača sveta je na radaru mnogih, ali retko ko može da isplati 100 miliona evra, koliko košta ključ za njegovu slobodu.

Musijalin ugovor sa Bavarcima ističe 2026. godine, a iako su u klubu bili zainteresovani da ga produže, mladi fudbaler još uvek nije rešio da to bude obostrana želja. No, kako god, onaj ko bude došao sa potrebnom sumom para neće imati problema da ga odvede. A u Sitiju pare nikad nisu problem.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

PRONAŠLI SMO MESTO GDE ĆE SE OKUPITI DELIJE! Zagrevanje u pabovima iz 16. veka, pa moćni korteo ka stadionu - GOREĆE MANČESTER!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track