NAVIJAČI MILANA POSTROJILI JOVIĆA I SAIGRAČE! Žestoka reakcija sa tribina posle poraza od Rome: Bilo je veoma NEPRIJATNO! (FOTO)
Foto: Giuseppe Maffia / imago sportfotodienst / Profimedia, Printscreen / RAI1HD

tenzija

NAVIJAČI MILANA POSTROJILI JOVIĆA I SAIGRAČE! Žestoka reakcija sa tribina posle poraza od Rome: Bilo je veoma NEPRIJATNO! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Milana postrojeni su pred navijačima svog kluba na stadionu Olimpiko, nakon poraza od Rome i eliminacije iz četvrtfinala Lige Evrope. S obzirom na to da su roso-neri u oba meča doživeli poraze od tima Danijelea De Rosija (0:1 u Milanu i 1:2 u Rimu u četvrtak), navijačka grupa zadržala je igrače na atletskoj stazi i očitala im bukvicu.

Luka Jović igrao je na Olimpiku od 40. minuta, ali ni on, ni bilo ko u timu trenera Stefana Piolija nije mogao da ugrozi pobedu razigranog domaćina, koji je golovima Đanluke Manćinija i Paula Dibale ušao u polufinale protiv nepobedivog Bajer Leverkuzena. Sa druge strane, za Milan je jedini gol u dvomeču postigao defanzivac Mateo Gabija, u 85. minutu utakmice, kada je sve bilo gotovo na kultnom stadionu. Kada je meč bio gotov, igrači su otišli pred navijače i tamo su se zadržali dok su im sa tribine poručivali: "Pokažite mu*a"

FK Milan
foto: Printscreen / RAI1HD

Milan se nalazi u komplikovanom trenutku, jer nije pobedio ni u prošlom kolu Serije A protiv Sasuola (3:3), kada je Luka Jović golom vraćao ekipu u život, a raspored ne ide na ruku roso-nerima. U ponedeljak od 20.45, oni će igrati gradski derbi protiv budućeg šampiona Intera, koji je prvi sa 14 bodova više od drugoplasiranog Milana. Posle toga, Jović, Žiru, Pulišić i saigrači gostovaće Juventusu, u nedelju 28. aprila.

Luka Jović
foto: Giuseppe Maffia / imago sportfotodienst / Profimedia

Navijači su jasno stavili do znanja igračima da traže pobede u tim utakmicama.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track