POČELO JE! PARTIZAN PROZVAO SUDIJU ILIĆA I ZVEZDU PRED VEČITI DERBI: Crno-beli video kompilacijom "podgrejali strasti" pred meč
Foto: Starsport©

173. večiti derbi

POČELO JE! PARTIZAN PROZVAO SUDIJU ILIĆA I ZVEZDU PRED VEČITI DERBI: Crno-beli video kompilacijom "podgrejali strasti" pred meč

Fudbal -

Večiti derbi, 173. po redu, na programu je večeras od 18.00 časova, a tekstualni prenos meča možete pratiti uživo na našem sajtu.

Nekoliko sati pred početak "praznika fudbala" oglasili su se iz tabora crno-belih na društvenim mrežama i indirektno prozvali glavnog arbitra na ovom meču Pavla Ilića, ali i "potkačili" večitog rivala.

Naime, FK Partizan je objavio snimak na Instagramu u čijem opisu stoji "Nema predaje! Zato daj maksimum Partizane", ali njegov sadržaj je privukao veliku pažnju navijača oba tima.

Kompilacija video zapisa počinje trenutkom kad sudija Pavle Ilić isključuje Ksandera Severinu. Tu je i uveličana fotografija kad se Endiaj nalazi u duelu sa igračem Partizana i lopta ga udara u ruku.

Jasno je da je Ilić procenio da je prekršaj napravljen pre udarca lopte u ruku Senegalca, a prema izveštajima zvaničnih lica, zaduženih za analizu suđenja, kragujevački arbitar pogrešio je kod drugog žutog kartona Severine.

Nastavak snimka se odnosi na trenutak kad je živi zid Partizana postavljen za oko dva metra u odnosu na propisanu distancu, a zaključuje se trenutkom kad Ilić dodeljuje Hvangu žuti karton za zaustavljanje kontre crno-belih.

Pogledajte:

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track