NIKADA SE NE POVLAČIM SA BOJNOG POLJA! Gospodska izjava Alberta Nađa posle poraza od Zvezde: Kakav sudija, izgubio sam derbi!
Foto: Starsport©

173. večiti derbi

NIKADA SE NE POVLAČIM SA BOJNOG POLJA! Gospodska izjava Alberta Nađa posle poraza od Zvezde: Kakav sudija, izgubio sam derbi!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 3:2 u 173. večitom derbiju.

Albert Nađ koji je sedeo na klupi Partizana izneo je svoje utiske posle meča na konferenciji za medije.

"Želim da čestitam Zvezdi na pobedi. Mislim da je bio interesantan derbi. Zvezda je iskoristila svoje šanse. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. U određenim momentima nismo bili koncentrisaniji. Ovo je daleka prošlost. Sreda je blizu, spremamo se za sledeću utakmicu", rekao je Nađ.

Nađ je neposredno pred meč završio u Urgentnom centru, ali se vratio na vreme za meč.

"Kada sam ovde, onda sam dobro. Imao sam tu situaciju sa, medicinski da kažem, kamenom u bubregu koji mi je krenuo. Sada da govorim o ljubavi prema Partizanu, suvišno je. Da li je to njima bio motiv? Pružili su svoj maksimum. Na kraju to nije bilo dovoljno da ostanemo neporaženi", dodao je Nađ.

Konstantno je ponavljao da se tim sprema za utakmicu u sredu u polufinalu Kupa, iako je iz Humske stiglo saopštenje u kom se naglašava da će razmisliti da li će igrati.

"Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri i igrači. Uprava je druga stvar. Nisam ni znao da je izdato saopštenje", zbunjen je bio Nađ.

Navijači Partizana su u jednom trenutku pozvali igrače da napuste teren.

"Nikad ne napuštam bojno polje", jasna je poruka pomoćnika crno-belih.

Do vremena za konferenciju za medije, nije se čuo sa Igorom Duljajem.

"Još se nismo čuli i videli. On je imao direktnu komunikaciju sa par saradnika. Kada imaš stručni štab, svi delimo mišljenje", kaže Nađ.

Nije želeo da komentariše sudiju Pavla Ilića.

"Mislim da preterujete sa tim. Ne interesuje me. Izgubili smo derbi", kratko je odgovorio Nađ na pitanje u vezi sa tim.

Severina je dobio priliku ispred Kalulua i bio jedan od najboljih igrača na meču.

"Za mene pojedinac ne odlučuje. Samo ga timski rad izbacuje. Severina ne samo da je dao gol, nego se vraćao i pomagao Stojkoviću. Imali smo dobrih tranzicija u kojima smo ugrožavali Zvezdu", smatra nekadašnji fudbaler Partizana.

Zvezda je u svakom statističkom parametru bila bolja, ali je Partizan bio blizu pobede.

"Da bi napadao, moraš da se braniš. Da posle toga tražiš situaciju da ih ugroziš. Čitao sam posle utakmice Reala i Sitija, da li je to Ančelotijeva genijalnost. Ja bih nekad postavio i Kineski zid. Ančeloti je u polufinalu Lige šampiona. Hteli smo da prepustimo, znajući da Zvezda ima dominantniji vezni red", zaključio je Nađ.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track