ŽELE SMRT MOJE NEROĐENE BEBE! Defanzivac Barselone na meti svojih navijača: Otkrio da dobija MORBIDNE I BOLESNE pretnje!
Foto: Cesar Cebolla / ALFAQUI / Newscom / Profimedia

horor

ŽELE SMRT MOJE NEROĐENE BEBE! Defanzivac Barselone na meti svojih navijača: Otkrio da dobija MORBIDNE I BOLESNE pretnje!

Fudbal -

Portugalac trenutno prolazi kroz pravi pakao...

Defanzivac Barselone Žoao Kanselo zbog brojnih kikseva izgubio je podršku navijača i postao najomraženiji igrač u timu.

Nakon bolne eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona, Barsa je doživela još jedan težak udarac. Katalonci su u El klasiku izgubili od Real Madrida (3:2) i praktično se oprostili od šampionske titule.

Nakon meča, defanzivac Barse Žoao Kanselo našao se na udaru navijača, koji smatraju da je upravo on najodgovorniji za neuspeh.

Neki od njih su preterali u tome, pa su tako slali komentare koji prelaze svaku meru. Kanselo je otrkio da dobija morbidne pretnje:

"Postoje komentari u kojima žele smrt moje ćerke koja se još nije rodila. Ne govore mi to u facu, već u komentarima vređaju moju suprugu, nerođenu bebu. Želeti smrt bebi je veoma ozbiljna stvar", rekao je Kanselo.

Jedna stvar je biti nezadovoljan partijama nekog igrača, priželjkivati da ode, da napusti klub i slično, ali ovakve stvari zaista su nedopustive. Nije poznato da li će Kanselo podneti prijave protiv ljudi koji se oglašavaju na ovako morbidan način.

Kanselo je u Barseloni na pozajmici iz Mančester sitija i po svemu sudeći njegov ugovor teško da će biti otkupljen. Prvenstveno zbog grešaka u velikim mečevima, kao što je bilo u Ligi šampiona protiv PSŽ-a kada je skrivio penal.

Kurir sport/J.M./Mondo

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track