NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Dva kluba IZBAČENA iz lige, Savez se HITNO oglasio!
Foto: Starsport©

haos

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Dva kluba IZBAČENA iz lige, Savez se HITNO oglasio!

Fudbal -

Nova bura u srpskom fudbalu! Fudbalski savez Beograda na svom sajtu doneo je vest o tome da su Napredak Medoševac i Balkan Mirijevo diskvalifikovani iz daljeg takmičenja u Beogradskoj zoni.

Saopštenje sa sajta FSB prenosimo u celosti:

- Komesar za disciplinu Zonske lige Beograd je nakon sprovedenog disciplinskog postupka a u skladu sa Pravilnikom o stručnom radu FSS i Propozicijama za takmičenje Srpske, Zonske, Prve beogradske i Međuopštinske lige FSB za sezonu 2023/24, zbog neispunjavanja propisanih uslova za takmičenje u Zonskoj ligi Beograd koje navedeni akti nalažu, doneo Odluku da se Fudbalski klub ‘’NAPREDAK’’ iz Medoševca i Fudbalski klub ‘’BALKAN MIRIJEVO’’ iz Beograda diskvalifikuju iz takmičenja Zonske lige Beograd za takmičarsku sezonu 2023/2024.

Odluku vezanu za Fudbalski klub ‘’NAPREDAK’’ iz Medoševca, kao obrazloženje iste, možete videti ovde.

Odluku vezanu za Fudbalski klub ’BALKAN MIRIJEVO’’, kao obrazloženje iste, možete videti ovde - navodi se u saopštenju.

Napredak i Balkan diskvalifikovani su iz daljeg takmičenja zbog bizarnog razloga i prekršaja načinjenog, verovali ili ne, u mlađim kategorijama! Omladinska ekipa Napretka nije odigrala dve utakmice u svojoj ligi i isključena je iz takmičenja, što se odrazilo i na seniorski tim, a Balkan nije ispunio minimum uslova za stručni rad, odnosno ovaj tim nema najmanje dve ekipe mlađih kategorija u redovnim takmičenjima, već samo jednu, a ostale su iz kategorije razvojnih, pa je nadrljao i prvi tim.

Kurir sport / Fudbalski savez Beograda

​BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track