IBRAHIMOVIĆ "GURA" BIVŠEG SAIGRAČA NA KLUPU MILANA: Igrali su zajedno i dobri su prijatelji! Prošle sezone je napravio ČUDO!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

zanimljivo rešenje

IBRAHIMOVIĆ "GURA" BIVŠEG SAIGRAČA NA KLUPU MILANA: Igrali su zajedno i dobri su prijatelji! Prošle sezone je napravio ČUDO!

Fudbal -

Milan ima jako lošu sezonu i sada je već jasno da će dugogodišnji trener Stefano Pioli na leto napustiti slavni italijanski klub.

Rosoneri već uveliko tragaju za njegovim naslednikom, a važnu ulogu u izboru novog trenera ima proslavljeni napadač Milana Zlatan Ibrahimović. Ibra je prvi savetnik vlasnika Milana i pita se za ključne odluke u klubu.

Lista kandidata za klupu Milana je prilično duga, spominju se Abate, Tijago Mota, Antonio Konte, Emeri, De Zerbi... A sada im se pridružilo jedno potpuno neočekivano ime - Mark Van Bomel.

Naime, Ibrahimović je uveren da bi njegov bivši saigrač i prijatelj bio sjajno rešenje za trenera Milana.

Holanđanin se trenerskim poslom bavi relativno kratko, ali već ima zapažene rezultate. Vodio je PSC, Volfsburg i Antverpen, čiji je sada trener. Sa belgijskim klubom je prošle sezone napravio pravo čudo, pošto je na senzacionalan nači osvojio šampionsku titulu u toj zemlji.

Kurir sport/J.M.

00:34

Ibrahimović gleda Novaka dok trenira u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track