EPSKA BRUKA U ENGLESKOJ: Sramno skadiranje fudbalerima koji su poginuli na letu iz Beograda! Klub se oglasio u NEVERICI
Foto: Profimedia I Printscreen Twitter

bez obraza

EPSKA BRUKA U ENGLESKOJ: Sramno skadiranje fudbalerima koji su poginuli na letu iz Beograda! Klub se oglasio u NEVERICI

Fudbal -

Uprava fudbalskog kluba Barnli osudila je ponašanje dela svojih navijača koji su tokom utakmice protiv Mančester junajteda skandirali o tragediji u Minhenu 1958. godine, u kojoj su, između ostalih, poginula i osmorica fudbalera Junajteda.

Barnli je u subotu uspeo da osvoji bod protiv Mančester junajteda na Old Trafordu (1:1), a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se čuju skandiranja i vide neprikladne gestikulacije među navijačima Barnlija u vezi sa tragedijom u Minhenu.

"Gestikuliranje i skandiranje vezano za tragediju je potpuno neprihvatljivo ponašanje, a fudbalski klub Barnli to ne toleriše. Radićemo sa policijom i Mančester junajtedom na pomoći u identifikaciji i krivičnom gonjenju odgovornih pojedinaca", navodi se u saopštenju Barnlija, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

U avionskoj nesreći u Minhenu 1958. godine poginule su 23 osobe, uključujući osmoricu fudbalera Mančester junateda koji su se vraćali sa meča protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Prošlog meseca britanska policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog skandiranja o tragediji tokom utakmice Mančester junajteda i Liverpula u FA kupu na Old Trafordu.

Zbog istog incidenta takođe u martu uhapšen je i muškarac posle utakmice mančesterskih klubova Junajteda i Sitija.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja