VLAHOVIĆ POBESNEO ZBOG IZMENE! Alegri dan pre utakmice najavio Dušanov napad na ZLATNU LOPTU, pa onda uradio OVO prvi put u sezoni
Foto: Giuliano Marchisciano/IPA Sport / imago sportfotodienst / Profimedia

NEZADOVOLJAN

VLAHOVIĆ POBESNEO ZBOG IZMENE! Alegri dan pre utakmice najavio Dušanov napad na ZLATNU LOPTU, pa onda uradio OVO prvi put u sezoni

Fudbal -

Reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, bio je ljut nakon što je izmenjen na utakmici protiv Milana.

Veliki derbi u Torinu završen je bez golova, a Masimilijano Alegri je doneo odluku da u 62. minutu izvuče iz igre srpskog fudbalera.

Vlahović se naljutio zbog toga, pa je po izlasku sa terena udario korner zastavicu i bacio flašicu. Zanimljivo je da je ovakva reakcija usledila nakon "najranije" izmene u ovoj sezoni.

Nijednom Alegri ranije nije izbacio iz igre Srbina na mečevima ove sezone, odnosno, na utakmicama na kojim je proveo u igri manje od 62 minuta, Vlahović nije bio starter, a kad god je duele počinjao od prvog minuta na terenu igrao je duže od pomenute minutaže.

Alegri nakon utakmice nije želeo ozbiljnije da se posveti situaciji sa centarforom.

- Bila je to normalna izmena, Dušan je uradio dobar posao, ali potrebne su nam bile sveže noge - poručio je iskusni Italijan.

Samo dan pre utakmice protiv Milana Alegri je pohvalno govorio o Vlahoviću i rekao čak da bi jednog dana mogao da dođe do prestižne nagrade.

- Mislim da je normalno da Dušan teži ka osvajanju Zlatne lopte. Lepo je, jer svako od nas mora da teži da dobije najbolje, inače ne možete da napredujete. Dušan je mnogo napredovao od kada je stigao u Juventus, pronalazi balans u igranju utakmica čak i kada mu stvari ne idu dobro. Za ulogu koju ima mora da pokuša da aktivno ostane u igri, jer uvek može da stigne prava lopta i da ona bude odlučujuća. Veoma sam zadovoljan njim - rekao je Alegri.

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track