PREDSEDNIK ZVEZDA SE ZAHVALIO BAHARU! Mijailović potvrdio - PAO JE DOGOVOR sa bivšim trenerom: Korektan odnos, razumevanje...
Foto: Starsport

LJUTICE BOGDANA

PREDSEDNIK ZVEZDA SE ZAHVALIO BAHARU! Mijailović potvrdio - PAO JE DOGOVOR sa bivšim trenerom: Korektan odnos, razumevanje...

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda došao je do rešenja problema, odnosno dogovora sa bivšim trenerom, Barakom Baharom.

Nakon što su dve strane postigle sporazum, oglasio se predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović.

- Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba - Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere - rekao je Mijailović.

Svetozar Mijailović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podsetimo, Bahar je prošlog leta sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor, vredan 1,2 miliona evra po sezoni. Međutim, zbog loših rezultata u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu napustio je klupu srpskog šampiona posle jedne polusezone. Nakon prekida saradnje Bahar je odlučio da tuži Zvezdu u FIFA za "nezakonito otpuštanje i tražio je da mu se isplati novac koji bi mu pripao u tom periodu.

Na kraju je odustao od tužbe i postigao dogovor sa crveno-belima oko obeštećenja. Zvezda će mu navodno isplatiti deo ugovora u nekoliko rata. Izraelski portal prenosi da su crveno-beli ovim dogovorom uspeli da uštede više od milion i po evra.

Naredne sezone Bahar će ponovo voditi Makabi iz Haife.

Bonus video:

00:13

Navijači Zenita, bakljada, Crvena zvezda, Zenit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track