SPEKTAKL DOBIO HUMANITARNI KARAKTER! Na Novom Beogradu će se ekipe boriti za trofej, nagrade, ali i viši cilj!
Foto: Privatna arhiva

nbgd kup

SPEKTAKL DOBIO HUMANITARNI KARAKTER! Na Novom Beogradu će se ekipe boriti za trofej, nagrade, ali i viši cilj!

Fudbal -

Od 31. maja do 9. juna u novobeogradskom bloku 61 biće održan turnir u malom fudbalu - NBGD Kup. Pored vrednih nagrada za koje će se ekipe boriti, ovaj spektakl imaće i humanitarni karakter.

Organizatori turnira dogovorili su saradnju sa Tamarom Misirlić i njenom humanitarnom fondacijom, te će se pre, za vreme, ali i posle takmičenja raditi i na višem cilju - pomoći najugroženijima.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

- Ovogodišnji NBGD Kup dobio je svoj humanitarni karakter i u saradnji sa Tamarom radiće se na prikupljanju pomoći onima kojima je ista najpotrebnija. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo otpočeli saradnju sa Tamarom i nadamo se uspešnoj dugogodišnjoj saradnji - istakli su organizatori NBGD Kupa.

Podsetimo, ovaj turnir u malom fudbalu biće jedan od najkvalitetnijih, kako u Beogradu, tako i u Srbiji, prijave traju do 15. maja ove godine, za najbolje ekipe i pojedince obezbeđene su vredne nagrade, a više informacija o svemu možete dobiti na broj telefona +381 65 9512 866, na zvaničnoj Instagram stranici NBGD Kupa, kao i na e-mail adresi bafk.office@gmail.com.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track