HUMANITARNI KARAKTER I VREDNE NAGRADE! Poznato za šta će se sve ekipe boriti na NBGD Kupu! Čeka nas futsal spektakl u bloku 61!
Foto: Printscreen / Instagram / nbgdkup

bogat fond

HUMANITARNI KARAKTER I VREDNE NAGRADE! Poznato za šta će se sve ekipe boriti na NBGD Kupu! Čeka nas futsal spektakl u bloku 61!

Fudbal -

Novobeogradski blok 61 postaće centar sveta malog fudbala i futsala od 31. maja do 9. juna kada će se na betonskim terenima održati NBGD Kup.

Ekipe će se boriti za vredne nagrade, turnir će imati i humanitarni karakter, a sada je poznato i šta čeka najbolje.

Za osvajača turnira spremna je nagrada od 400.000 dinara, drugoplasirani će dobiti 200.000, a trećeplasirani 100.000 dinara.

Nema sumnje da će ovaj nagradni fond okupiti sve najbolje ekipe iz Beograda, ali i ostatka Srbije, te da nas očekuje pravi spektakl.

Igraće se po sistemu pet igrača plus golman, ukupno u ekipi može biti 12 ljudi, kotizacija iznosi 12.000 dinara a za najbolje su pored novčane nagrade obezbeđeni i pehari i medalje.

Prijave traju do 15. maja 2024. godine, a više informacija možete dobiti na broj telefona +381 65 9512 866, na zvaničnoj Instagram stranici NBGD Kupa, kao i na e-mail adresi bafk.office@gmail.com.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track