ZLATAN JE IMAO VELIKU LJUBAV O KOJOJ NE VOLI DA PRIČA: Plavuša je bila njegova opsesija! Verili su se, a onda se desio krah!
Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

tajna

ZLATAN JE IMAO VELIKU LJUBAV O KOJOJ NE VOLI DA PRIČA: Plavuša je bila njegova opsesija! Verili su se, a onda se desio krah!

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović poznat je kao čovek privržen svojoj supruzi Helen Seger i sinovima Maksimilijanu i Vinsentu. Ne voli previše da priča o svom životu.

Zlatan Ibrahimović
foto: AP/Antonio Calanni, screenshot

Malo je poznato da je Zlatan Ibrahimović pre ulaska u vezu sa lepom Helen bio oko dve godine u vezi s Marijom Olhage. Njih dvoje su se upoznali na Kipru, gde je Marija radila kao konobarica u Aja Napi. Zlatan je tada bio talentovani klinac i igrao je za Malme i imao je 18 godina. Šveđanka je bila dve godine starija, volela je da je zovu Mia i po profesiji je bila frizerka iz Geteborga.

Prema pisanju pojedinih medija iz Švedske, njih dvoje su bili zaljubljeni i srećni, a Zlatan posle ljubavnog brodoloma retko je pričao o Mariji.

Prošlo je sedam godina otkako je snimljen dokumentarni film "Mladi Zlatan" braće Frederika i Magnusa Gertena. Tada se Marija poslednji put pojavila u medijima i poručila da želi diskreciju.

- Rekla mi je i stvari koje nisam mogao da citiram u filmu iz poštovanja prema njoj - rekao je Magnus Gerten, jedan od autora filma.

Pre 20 godina dok je bila u vezi sa Zlatanom, Mia je govorila o fudbaleru i o tome kako su se upoznali za medije iz Švedske.

- Bio je veoma stidljiv. Ceo dan je sedeo u kafiću kako bi mi pravio društvo. Nisam ni znala ko je on, svideo mi se kao osoba.

Zlatan Ibrahimović
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Verili su se u aprilu 2001. godine u Geteborgu. Mia je na Zlatanovo insistiranje otišla da živi sa njim u Amsterdam, pošto je on potpisao za Ajaks. Ali, tada je došlo do nesuglasica između njih dvoje, desio se raskid i Šveđanka se vratila kući.

Zlatan Ibrahimović je o svojoj bivšoj verenici govorio samo dva puta. U svojoj knjizi "Ja Zlatan" pomenuo je da je imala lepu plavu kosu, da je studirala veb dizajn i da je plakala kada su raskinuli. Drugi put bilo je tokom razgovora sa novinarom Pirsom Morganom, kada je rekao:

- Zaprosio sam je i rekla je "da". Bilo mi je super, adrenalinski osećaj, ali nisam shvatao što to znači, odnosno da se za godinu dana moramo venčati. Bilo je to previše za mene. Odlučio sam da se ne ženim, iako mi se svidelo da je zaprosim.

Zlatan Ibrahimović, Helen Seger
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Kada je golgeter ispričao o veridbi, upitan je šta je Mia dobila na poklon.

- Kakav poklon? Dobila je Zlatana - rekao je u svom stilu.

Marija Mia Olhage danas živi daleko od očiju javnosti s partnerom i dvoje dece u gradu Onsala u Švedskoj.

Kurir sport/Hant

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track