ZVEZDA POČELA PRIPREME ZA PROSLAVU 35. JUBILARNE TITULE ŠAMPIONA: Spremaju spektakl za navijače, žele samo punu Marakanu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

uspeh

ZVEZDA POČELA PRIPREME ZA PROSLAVU 35. JUBILARNE TITULE ŠAMPIONA: Spremaju spektakl za navijače, žele samo punu Marakanu!

Fudbal -

FK Crvena zvezda je 25. maja 2014. godine osvojio titulu šampiona države. Scenario će se ponoviti i ove godine, deceniju kasnije, kada će klub na isti datum proslaviti 35. trofej namenjen prvaku države.

Delije
foto: Kurir sport

Crveno-beli su 2014. godine nakon šest sezona vratili titulu na Marakanu i usrećili armiju zvezdaša. U klubu veruju da svi navijači vrlo dobro pamte utakmicu protiv OFK Beograda i krcate tribine stadiona “Rajko Mitić”.

Herojska generacija predvođena iskusnim strategom Slavišom Stojanovićem na klupi, ali i asovima poput Nenada Milijaša, Miloša Ninkovića, Darka Lazovića, Nejca Pečnika, Dragana Mrđe i ostatka tima, je ušla duboko u srce svim zvezdašima i vratila titulu na Marakanu.

Miloš Ninković
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Od tada pa do danas Crvena zvezda je ređala uspehe i još osam puta završila sezonu na prvoj poziciji domaćeg prvenstva. Izuzetno važan trofej u istoriji kluba je proslavljen u maju 2014. godine na stadionu „Rajko Mitić“, a tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, te su navijači još jednom pokazali svoju veličinu.

Tačno deset godina kasnije svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da uživaju u spektaklu u trenutku kada izabranici Vladana Milojevića stanu na binu i podignu pehar pred velikim brojem navijača, koji će kao i deceniju ranije biti deo proslave još jednog trofeja.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track