BIZARNA SITUACIJA PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA! Verovali, ili ne, Borusiji se VIŠE ISPLATI DA IZGUBI od Reala, evo i zašto!
Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

zanimljivo

BIZARNA SITUACIJA PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA! Verovali, ili ne, Borusiji se VIŠE ISPLATI DA IZGUBI od Reala, evo i zašto!

Fudbal -

Neverovatan fudbal gledali smo u polufinalu Lige šampiona, a kao rezultat toga gledaćemo Real Madrid i Borusiju iz Dortmunda u finalu na Vembliju 1. juna.

Pred poslednji meč takmičenja pojavila se jedna zanimljiva situacija po kojoj se "milionerima" više isplati da izgube nego da osvoje "ušati" pehar. Naravno u finansijskom smislu.

Džud Belingem, Real Madrid, Mančester Siti
foto: Senis / Cebolla / ALFAQUI / Newscom / Profimedia

Naime, Džud Belingem je letos prešao iz Dortmunda u "kraljevski klub" pri čemu je u ugovor uneta klauzula po kojoj Madriđani moraju da uplate na račun nemačkog kluba 25 miliona evra ukoliko osvoje najelitnije evropsko takmičenje sa Englezom u timu.

Ukoliko bi Nemci osvojili trofej bili bi bogatiji za 20 miliona evra koliko iznosi nagrada za osvajača. Bilo kako bilo očekuje nas izuzetno zanimljivo finale, Real jeste favorit, ali je tim Edina Terzića pokazao da zna da se nosi protiv jačih ekipa.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track