STIGLA IH KAZNA! Crvena zvezda i Partizan sankcionisani zbog incidenata na derbiju! Stanje na računu FSS-a biće veće za LEPU sumu!
Foto: Starsport

moraju da plate

STIGLA IH KAZNA! Crvena zvezda i Partizan sankcionisani zbog incidenata na derbiju! Stanje na računu FSS-a biće veće za LEPU sumu!

Fudbal -

Crvena zvezda i Partizan odigrali su dva derbija u razmaku od samo četiri dana, a u oba meča uspešniji su bili crveno-beli koji su prigrlili trofej u prventsvu i plasirali se u finale Kupa Srbije.

Ipak, zbog propusta i jednih i drugih i ponašanja navijača na pomenuta dva duela kažnjeni će biti i jedni i drugi. Prema informacijama Sportkluba i klub iz Ljutice Bogdana i crno-beli će biti sankcionisani od strane FSS-a sa po 1,2 miliona dinara zbog incidenata.

FK Partizan, Partizan, FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, Večiti derbi
foto: Starsport

Tokom dve utakmice najveća zamerka na osnovu izveštaja delegata jeste što su navijači previše koristili pirotehniku, ako i nedovoljna kontrola na ulazima na stadion.

Najveći incident desio se na istočnoj tribini kada je došlo do međusobnog gađanja bakljama između jednih i drugih. Ipak, policija je brzo reagovala pa je situacija smirena.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track