ON JE ČIČA KOJI GAZI 83. I FUDBALSKI KRIMINALAC, A ONA LEPOTICA 50 GODINA MLAĐA: Pobegao pre hapšenja i utehu našao u njoj
Foto: Instagram

HAOS

ON JE ČIČA KOJI GAZI 83. I FUDBALSKI KRIMINALAC, A ONA LEPOTICA 50 GODINA MLAĐA: Pobegao pre hapšenja i utehu našao u njoj

Fudbal -

Marko Polo del Nero (83) bio je najpoznatiji rukovodilac brazilskog fudbala godinama unazad zbog svih malverzacija kojih možete da se setite. I dalje se nalazi u bekstvu, ali to ne sprečava njegovu devojku da objavljuje fotografije.

Bio je član FIFA, CONMEBOL i bio predsednik Fudbalskog saveza Brazila. U trenutku kada je 2015. godine počelo hapšenje FIFA zvaničnika zbog korupcije Del Nero je iznenada odleteo za Brazil.

Odlučio je da starost provede u domovini, uz sve raskoši koje ta zemlja nudi.

Marko Polo del Nero
foto: Profimedia

Decembra 2015. godine je podneo ostavku i na mesto predsednika FS Brazila, a od tada se nalazi na listi begunaca vlasti Sjedinjenih Američkih Država.

Kada ga je FIFA suspendovala 2015. godine bio je kažnjen sa milion švajcarskih maraka. Optužen je 2015. godine za malverzacije, a u optužnici još stoji i reketiranje, prevara i pranje novca. Delio je milione dolara kao mito.

Marko Polo Del Nero
foto: Profimedia

Ipak, ono po čemu je privukao pažnju javnosti jeste i ljubav sa ravno 50 godina mlađom Klarom!

"Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali me ne zanima šta drugi misle. Poštovana sam, voljena i jako srećna, briga me za ostale", rekla je mlada brazilska manekenka i glumica koja je znala i da na svom zvančnom Instagram nalogu pokaže koliko ga voli.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track