ODLUKA PADA U ‘’LAGATORU’’: Finalista futsala odlučuje se u Loznici
Foto: T. Ilić

Polufinale plej-ofa

ODLUKA PADA U ‘’LAGATORU’’: Finalista futsala odlučuje se u Loznici

Fudbal -

Uspeli su igrači KMF Loznica da dođu do pobede u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Prve futsal lige Srbije pošto su sa 2:1 slavili protiv Vinter sporta sinoć u Nišu.

Tako će treća, odlučujuća utakmica o tome ko ide u finale biti odigrana u ‘’Lagatoru’’.

Nedeljni okršaj u hali OŠ ‘’Mika Antić’’ pripao je Lozničanima koji su morali da pobede, ili da se ispadanjem oproste od titule državnog prvaka, posle kiksa u prvom susretu kada su, kod kuće, od Nišlija izgubili 4:3.

Vinter sport je poveo 1:0 golom Mladena Radenkovića u 22. minutu, sa šest metara, i bio na pragu uspeha sve do tridesetak sekundi pre isteka regularnog dela susreta kada su silni napadi zeleno-belih konačno urodili plodom.

Tada je loznički Brazilac Džon Lenon rešio da ‘’zakuva’’ stvar i pogodio mrežu domaćina čime je utakmica morala u produžetke. Igralo se dva puta po pet minuta, a treći susret ovih ekipa zakazao je Nikola Matijević golom u četvrtom minutu drugog produžetka.

Loznica je pokazala da može da se izvuče i iz naizgled nemoguće situacije, a ko će se više radovati posle majstorice znaće se u sredu kada se igra odlučujuća utakmica.

Pobednika čeka KMF FON Banjica koja je posle trijumfa u gostima (6:3) i kod kuće bila bolja od GKMF Vranje, ovoga puta slavivši sa 4:1.

KMF Loznica, nedavni osvajač Kupa Srbije, aktuelni šampion i ekipa koja je dve godine uzastopno među 16 najboljih timova Evrope, ima šansu da pred svojim navijačima, u krcatom ‘’Lagatoru’’, izbori finale i pokuša da dođe do treće uzastopne titule državnog prvaka.

T.I. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track