BANDOVIĆ OPTIMISTA PRED FINALE: Trener Vojvodine se NE PLAŠI Crvene zvezde! "Spremni smo da ISPIŠEMO ISTORIJU"
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

kup srbije

BANDOVIĆ OPTIMISTA PRED FINALE: Trener Vojvodine se NE PLAŠI Crvene zvezde! "Spremni smo da ISPIŠEMO ISTORIJU"

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine će u utorak 21. maja od 20.15 časova odigrati meč finala Kupa Srbije na stadionu Lagator u Loznici.

Ova utakmica je kruna sezone za tim iz Novog Sada, koji želi da osvoji trofej i tako sebi obezbedi nešto lakši evropski put ovog leta.

Trener "Stare dame" Božidar Bandović svestan je izazova koji je pred njegovim timom.

- Svesni smo da možemo da budemo upisani u istoriju, to je neka vrsta pritiska, ali moramo da budemo fokusirani na teren, a ne rezultat, verujem u igrače i tu sam da ih podržim kad naprave greške. Moramo da budemo fokusirani na to šta ćemo da radimo. Trofej bi bio značajan za klub. Zvezda je jedna vrsta favorita, veliki klub sa puno trofeja, ali daćemo sve od sebe - rekao je Bandović, pa otkrio zdravstveni bilten svoje ekipe.

- Mateus je osetio mali bol u nozi, ali danas je trenirao i svi smo spremni. Iskoristićemo period do utakmice da se dobro oporavimo i osvežimo da bismo istrčali utakmicu kao i pretežno sve koje smo dobili i dobro igrali - zaključio je Bandović.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track