NAĐ POSLE POBEDE NAD ČUKARIČKIM: "Imali smo SREĆE"
Foto: Starsport©

izvukli se

NAĐ POSLE POBEDE NAD ČUKARIČKIM: "Imali smo SREĆE"

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su Čukarički sa 1:0 u 36. kolu Superlige Srbije.

Banovo brdo više nije neosvojiva tvrđava za crno-bele - iako su domaći dominirali tokom celog meča, na kraju se radovala četa Alberta Nađa. Tim iz Humske je ovim trijumfom obezbedio drugu poziciju na tabeli koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trener crno-belih Albert Nađ bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom.

- Mogu da budem zadovoljan ispunjenim ciljem, ali ne prvim poluvremenom, jer smo imali pomoć vetra, a nismo igrali kako smo želeli. Moram još jednom da napomenem Aleksandra Jovanovića, koji je fenomenalno branio. Drugo poluvreme smo taktički bolje postavili, postigli gol i neutralisali napade Čukaričkog - rekao je Nađ, pa nastavio:

- Rekli su mi da tri godine nismo zabeležili pobedu, to je dug period, imaš određeni strah, imali smo neki grč u kome smo počeli meč, pravio nam je Čukarički problem. Drugo poluvreme smo defanzivno bolje radili, Saldanja je u drugom poluvremenu taktički odrađivao mnogo bolje, kao i Zahid, zato smo tranziciju izvodili bolje. Obezbedili smo drugo mesto, što je bio cilj pred plej-of, ostaje nam poslednja utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je sjajna ekipa, nadam se pobedi i tu - zaključio je trener Partizana.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track