ŠOK - RADNIČKI BEZ LICENCE ZA EVROPU: Tim iz Kragujevca ne ispunjava uslove da igra u evro kupovima!
Foto: Starsport

problem

ŠOK - RADNIČKI BEZ LICENCE ZA EVROPU: Tim iz Kragujevca ne ispunjava uslove da igra u evro kupovima!

Fudbal -

Radnički iz Kragujevca nije dobio licencu za takmičenje u Evropi!

Naime, komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbije saopštila je da su licence za narednu sezonu u UEFA takmičenjima dobili samo Crvena zvezda, Partizan, TSC, Čukarički, Vojvodina, Voždovac, Mladost iz Lučana i Napredak.

Kao što vidimo na spisku nema Radničkog, koji je obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Da li će naknadno Kragujevčani dobiti licencu - ostaje da se vidi, ali oni su za sada zvanično, bez licence!

- Razmatrani su dokazi u vezi sa svim kriterijumima: sportskim, infrastrukturnim, personalno-administrativnim, pravnim kao i finansijskim. Dokazi su razmatrani na osnovu izveštaja eksperata za svaki od napred pomenutih kriterijuma - piše na sajtu FSS i dodaje se:

- Komisija je konstatovala da je pristiglo trinaest prijava kao i dokumentacija u vezi sa ispunjenjem kriterijuma od strane klubova u okviru postupka licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA, odnosno 24 prijave kao i dokumentacija u vezi sa ispunjenjem kriterijuma od strane klubova u okviru postupka licenciranja za takmičenje u Superligi i 18 prijava kao i dokumentacija u vezi sa ispunjenjem kriterijuma od strane klubova u okviru postupka licenciranja za takmičenje u Prvoj ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track