"REPREZENTATIVAC SRBIJE PIJAN NOĆ UOČI UTAKMICE" Šta li su tek radili dok su nosili državni dres? ŠOK zbog skandala Adema Ljajića
Foto: Starsport

bruka

"REPREZENTATIVAC SRBIJE PIJAN NOĆ UOČI UTAKMICE" Šta li su tek radili dok su nosili državni dres? ŠOK zbog skandala Adema Ljajića

Fudbal -

Sportska javnost u Srbiji ostala je zatečena postupcima Adema Ljajića koji je napravio haos u jednom beogradskom hotelu.

Bivši reprezentativac Srbije brutalno je vređao i pretio policiji, a recepcionera je napao i hvatao za vrat jer mu nije želeo da u 05 časova otvori šank kako bi Ljajić mogao da nastavi da pije.

Ovakvo ponašanje fudbalera izazvalo je lavinu reakcija i komentara:

- Ako ovo radi sada, jasno je potpuno šta je radio i kada je igrao za reprezentaciju - glasio je jedan u nizu sličnih stavova koji su preplavili društvene mreže.

- Čekajte, on treba danas da igra utakmicu, pitali su se mnogi kako je moguće da ovo fudbaler uradi noć pred meč svog tima.

Podsećamo, Ljajić je u policiji morao i na trežnjenje jer je bio u vidno alkoholisanom stanju i to veče pre meča njegovog tima protiv Železničara.

Zbog svega toga, Adem neće igrati na današnjoj utakmici u Pančevu gde gostuje njegov Novi Pazar.

Kurir sport

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track