EMOTIVNA PORUKA VLAHOVIĆA ALEGRIJU: "Bitno je znati kako reći hvala"... A SVI SU MISLILI DA SU U SVAĐI (FOTO)
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

EMOTIVNA PORUKA VLAHOVIĆA ALEGRIJU: "Bitno je znati kako reći hvala"... A SVI SU MISLILI DA SU U SVAĐI (FOTO)

Fudbal -

Bilo mnogo priče o tome da su Dušan Vlahović i Maks Alegri imali nesuglasice, ali ovakav rastanak ipak govori suprotno o njihovom odnosu.

Podsetimo, Alegri je u petak dobio otkaz u Juventusu.

"Bitno je znati kako da se kaže hvala onima koji su vas dočekali kao dečaka i pomogli vam da postanete muškarac. Hvala na svemu Mister", napisao je emotivni Dušan Vlahović na svom instagramu i sa slikom na kojoj je zajedno sa Masimilijanom Alegrijem oprostio se od italijanskog stručnjaka koji ga je trenirao u Juventusu.

Takođe se zahvalio ostatku stručnog štaba koji napušta ekipu, a od Alegrija se oprostio i drugi Srbin u redovima Juventusa. Filip Kostić je uz sliku na kojoj igrači bacaju Maksa Alegrija u vazduh napisao: "Hvala ti na svemu mister."

Juventus je Alegrija otpustio nakon kraja sezone posle godine u kojoj tim iz Torina nije ispunio očekivanja.

Sam trener je ipak bio zadovoljan osvojenim Kupom, a otišao je zapravo posle skandala. Očigledno znajući da odlazi on je posle pobede nad Atalantom na "Olimpiku" napravio niz skandala.

Filip Kostić, Masimilijano Alegri
foto: Printscreen/Instagram

Svađao se sa sudijama, pretio je novinaru i uredniku "Tutosporta" Gvidu Vakijagiju vičuči: "Us**ni uredniče, napiši istinu u svojim novinama, ne ono što ti klubovi govore". Zatim ga je gurnuo i stavio prst pod njegov nos uz reči: "Znam gde da te nađem, doći ću, iščupaću ti oba uveta. Doći ću i udariću te u lice. Napiši istinu u svojim novinama".

Nakon toga je na konferenciji za medije plakao, pa se ovako završio njegov drugi mandat na klupi tima iz Torina. Pre toga je vodio Juve od 2014. do 2019. godine, a sada će ga najverovatnije zameniti Tijago Mota koji je Bolonju uveo u Ligu šampiona.

Kurir.rs/Mondo

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track