ALEKSANDAR DRAGOVIĆ I CRVENA ZVEZDA! NEŠTO SE DEŠAVA: Ono penjanje na gol u Loznici mnogo znači! Ostaje li kapiten na Marakani?!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

vruće je

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ I CRVENA ZVEZDA! NEŠTO SE DEŠAVA: Ono penjanje na gol u Loznici mnogo znači! Ostaje li kapiten na Marakani?!

Fudbal -

Sportski menadžment Crvene zvezde već mesec dana pregovara sa Aleksandrom Dragovićem oko produženja ugovora.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

I prema saznanjima Kurira, stvari idu u pozitivnom smeru. Iako je kapiten crveno-belih tokom zime želeo da napusti klub, sada su se stvari promenile. Videlo se to i prilikom proslave Kupa, kada se Aleksandar Dragović popeo na gol i vodio navijanje sa Delijama.

Sportski menadžment FK Crvena zvezda ne želi da vrši pritisak na svog kapitena. Ugovor mu ističe krajem juna i na njemu je da odluči o svojoj sudbini. Činjenica je da on i porodica žele da se vrate u Beč, gde nameravaju da žive. Opet, sa druge strane, sportski izazov, igranje u Ligi šampiona ove sezone je nešto što lomi Aleksandra Dragovića.

Aleksandar Dragović, Uroš Spajić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Nije sporno koliko Aleksandar Dragović znači Crvenoj zvezdi, kako sa sportskog, tako i sa ljudskog aspekta. Zbog svlačionice pre svega, gde utiče na ostatak tima, posebno mlade fudbalere koji rastu uz njega. Treba se setiti samo Strahinje Erakovića i njegovog napretka. Ove sezone uz Dragovića je bolji postao Naser Điga, a vidan je i napredak kod kadeta Veljka Milosavljevića. Sa druge strane, odlično se Dragović razumeo sa Urošem Spajićem i učinio da se iskusni štoper na veliku scenu vrati u stilu, posle teške povrede.

U Crvenoj zvezdi bi bili zadovoljni da Aleksandar Dragović ostane makar još jednu sezonu na Marakanu. U martu je napunio 33 godine i izvesno je da minimum još dve sezone može da odigra na vrhunskom nivou. Opet, sve je do njega, znaju to dobro generalni direktor Zvezdan Terzić i njegovi saradnici. Sa te strane nema pritiska na Dragovića. Na njemu je da preseče i odluči o vlastitoj sudbini.

Kurir sport

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track