CRVENA ZVEZDA SLAVI TITULU NA KALEMEGDANU: Kod Beogradskog pobednika crveno-belo veselje!
Foto: Petar Aleksić

subota 25. maj

CRVENA ZVEZDA SLAVI TITULU NA KALEMEGDANU: Kod Beogradskog pobednika crveno-belo veselje!

Fudbal -

FK Crvena zvezda sprema veliko crveno-belo slavlje koje će biti održano 25. maja od 19.00 časova na Marakani.

Crvena Zvezda, Vojvodina
foto: Petar Aleksić

Tada će novi-stari prvak Srbije dočekati Čukarički. Zvezda će tako proslaviti 35. titulu šampiona države, ujedno i 14. duplu krunu, ali se žurka nakon utakmice nastavlja na Kalemegdanu, gde će se igrači odmah po završetku meča i zaputiti, obaveštavaju iz Ljutice Bogdana 1A.

Nema dileme da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti ispunjene u subotu, a iz Crvene zvezde podsećaju da je ulaz na utakmicu besplatan. Biće to prilika za sve navijače da aplauzom pozdrave momke koji su nastavili da postavljaju rekorde i pišu Zvezdinu istoriju.

Beogradski Pobednik
foto: Printskrin/Jutjub

Po završetku utakmice protiv Čukaričkog, kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović će zajedno sa saigračima podići pehar namenjen šampionu Srbije. Međutim, tu se pobedničko slavlje ne zaustavlja.

Navijači će posle meča velikom šetnjom do Kalemegdana proslaviti titulu, a ispod čuvenog "Pobednika" će biti postavljena bina na koju će izaći prvotimci Crvene zvezde. Kalemegdan će u potpunosti biti ukrašen crveno-belim obeležjima, a sve navijače koji dođu će čekati brojna iznenađenja.

Kurir sport

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track