"TSC JE ODLIČAN KLUB I JASNO JE DA NEĆE BITI LAKO" Stefanović pred gostovanje u Bačkoj Topoli!
Foto: FK Napredak

superliga srbije

"TSC JE ODLIČAN KLUB I JASNO JE DA NEĆE BITI LAKO" Stefanović pred gostovanje u Bačkoj Topoli!

Fudbal -

Napredak u sedmom kolu plej ofa, odnosno poslednjem u šampionatu 2023/24 Super lige Srbije, danas gostuje u Bačkoj Topoli ekipi TSC-a.

Za oba tima utakmica nema veliki značaj, pa je to šansa za nadigravanje i isprobavanje alternativnih taktika i igrača sa manjom minutažom.

- Nadam se da ćemo još dugo, dugo godina da trajemo kao superligaši i da ćemo u dogledno vreme da uradimo i nešto više, a dobro pamtim 2000. godinu i Napredak na međunarodnoj sceni. Aktuelno rukovodstvo na čelu sa Predsednikom radi na tome, za početak da oformimo ovog leta tim na duže staze, a potom da pokušamo, a daćemo svi sve od sebe, da izborimo Evropu. Što se tiče poslednje utakmice, igrači su već u glavama na odmoru i zaslužili su ga, kako fudbaleri TSC – a, tako i naši, zato se i igra u četvrtak, da bi momci imali koji dan više za odmor. TSC je ozbiljan klub, odličan tim i jasno je da neće biti lako. Osim toga, ozbiljno smo desetkovani povredama i bolešću dosta igrača, ali šta je tu je. Skockaćemo nekako tim, dobiće šansu još neko od omladinaca. Voleo bih da bude lepa utakmica, sa dosta golova, da publika uživa, a potom ćemo da sumiramo utiske, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Ivan Stefanović.

U ime igrača govorio je napadač Andrija Majdevac:

-TSC godinama unazad predstavlja Srbiju u Evropi, igra odličan fudbal, ima sjajnog trenera. Na nama je da damo sve od sebe, pa kako bude. Najvažnije je da ovo poslednje kolo prođe bez povreda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track